{ Υγεία }

ΕΡΤ: σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

ΕΡΤ: σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε» η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού

Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.
Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε.

Με τα μηνύματα της μεγάλης ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου και του αγαπημένου ηθοποιού Ιεροκλή Μιχαηλίδη εμπλουτίζεται η επικοινωνιακή καμπάνια της ΕΡΤ «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε». Μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ευθυμίου και ο Γιάννης Μπέζος μάς καλούν ήδη σε στάση ευθύνης για εμάς και τους αγαπημένους μας.

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Ιεροκλής Μιχαηλίδης - Ηθοποιός

 


 

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Βούλα Πατουλίδου Ολυμπιονίκης - Πολιτικός

 

 

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Δήμητρα Γαλάνη - Τραγουδίστρια

 

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Γιάννης Μπέζος - Ηθοποιός

 

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Μαρία Ευθυμίου - Ιστορικός

 

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Γιάννης Στάνκογλου - Ηθοποιός

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ