{ Τελευταία νέα }

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών

Πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και πόσο θα διαρκέσουν


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ΣερρώνΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020. 
 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες εντός του οικισμού του Λαχανά και εντός του οικισμού της Δορκάδας. Οι εργασίες θα γίνουν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.
 
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ