{ Τελευταία νέα }

ΕΡΓΑΝΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους

που θα υποβάλουν στη φόρμα τα στοιχεία τους για να τους καταβληθούν τα 800 ευρώ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

ΕΡΓΑΝΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενουςΌλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να μπουν στην φόρμα και να υποβάλουν την Υπεύθυνη Δήλωση Εργαζομένου στον ΕΡΓΑΝΗ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ, για τους εργαζόμενους που θα υποβάλουν στη φόρμα τα στοιχεία τους για να καταβληθούν τα 800 ευρώ.
Διαθέσιμη είναι πλέον και η ιστοσελίδα στην οποία θα μπορούν από σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου να υποβάλλουν τις αιτήσεις του οι εργαζόμενοι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Όλοι οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί με απόφαση του κράτους ή πλήττονται σημαντικά μπορούν να μπουν στην φόρμα και να υποβάλουν την Υπεύθυνη Δήλωση Εργαζομένου στον ΕΡΓΑΝΗ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka. gr.

Εκεί θα ζητηθούν τα στοιχεία του προσωπικού σας τραπεζικού λογαριασμού IBAN, καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρισης της υπεύθυνης δήλωσης της εκάστοτε εταιρείας.

Προσοχή: Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται από 1.4.2020 για όσους ο ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1.
Δηλαδήθα υποβάλουν όλοι το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου την ηλεκτρονική τους υπεύθυνη δήλωση με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους ως εξής:
- Στη 1.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 1.
- Στις 2.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 2.
- Στις 3.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 3.
- Στις 4.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 4.
- Στις 5.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 5.
- Στις 6.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 6.
- Στις 7.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 7.
- Στις 8.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 8.
- Στις 9.4.2020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 9.
- Στις 10.42020 όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 0.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα στους εργαζομένους

Τα πρώτα επιδόματα των 800 ευρώ στους εργαζόμενους, θα δοθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, διευκρίνισε την Τρίτη 31/3 ο Γιάννης Βρούτσης.
Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο MEGA έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα των πληρωμών του επιδόματος προς τους εργαζόμενους, που δεν εργάζονται μετά την αναστολή λειτουργίας χιλιάδων εταιριών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο κ. Βρούτσης ανέφερε πως πρόκειται για μία κρίση «παγκόσμια που έχει κλονίσει συθέμελα το σύνολο των οικονομιών» και τόνισε πως η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει να επεκτείνει την παρέμβαση της και για το επόμενο διάστημα, εφ' όσον κριθεί απαραίτητο.
Όπως επισήμανε ο υπουργός, μέχρι τις 10 Απριλίου θα πάρουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι και για όσες επιχειρήσεις μπήκαν σε αναστολή με κρατική εντολή», ενώ οι υπόλοιποι που θα αρχίσουν να εγγράφονται από 1 Απριλίου, θα πάρουν τα χρήματα «σταδιακά και έως 30 Απριλίου». Ο κ. Βρούτσης επεσήμανε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα παραλάβουν τα χρήματα.


Πηγή: iefimerida.gr


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ