{ Εκδηλώσεις }

Επιστρέφει η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week 2020


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

Επιστρέφει η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week 2020Από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 10 Μαΐου, μία εβδομάδα γεμάτη από online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις.

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week επιστρέφει τη Δευτέρα 4/5 για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Μάϊο, αυτή τη φορά λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, 100% online!

Από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 10 Μαΐου, μία εβδομάδα γεμάτη από online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις. Στόχος η ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα!

Στόχος της διοργάνωσης, η οποία θα περιλαμβάνει online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις, είναι η ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

Η δράση  είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στα πλαίσια των στόχων του για την ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η οργάνωση και η παραγωγή του εγχειρήματος γίνεται από 30 και πλέον εθελοντές με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη. Μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη, ίσως, online πρωτοβουλία που έχει συμβεί παγκοσμίως τόσο σε διάρκεια όσο και σε φορείς/ομιλητές που παίρνουν μέρος.

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

Οι επιβεβαιωμένες θεματικές ενότητες είναι οι: Fail FAST, Biotech / HealthTech, Logistics / On Demand Delivery, Greentech / Energy, Fintech.

10 πόλεις
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 10 πόλεις: Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Τρίπολη, Ρόδος, Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα και Πάτρα.

Κατά την διάρκεια της Startup Greece Week, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking και πολλά ακόμα.

Startup Greece Week Awards 2020
Παράλληλα τρέχει και ο διαγωνισμός Startup Greece Week Awards 2020 παρουσίασης startup με  βραβεία αξίας 10.000 ευρώ. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό είναι έως την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 23:59.

Για να λάβετε μέρος στη δράση είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή εδώ. Αν θέλετε να παρουσιάσετε την startup σας και να κερδίσετε βραβεία αξίας 10.000 ευρώ στα Startup Greece Week Awards 2020, πάρτε μέρος.
Οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές έως την Τρίτη 5/5/2020, 23.59.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ