{ Εκπαίδευση }

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Πληροφορικής

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα ΠληροφορικήςΞεκινάει νέος κύκλος του προγράμματος δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης δεξιοτήτων πληροφορικής με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών από φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. απαραίτητων για όλες τις προκηρύξεις εργασίας και μέσω ΑΣΕΠ. 
 
Δικαιούχοι οι Άνεργοι & Φοιτητές του νομού Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα των αιτήσεων.
Nέες ημερομηνίες δήλωσης για το πρόγραμμα: 4/12, 5/12, 6/12, 9/12, 10/12, 11/12, 12/12, 13/12, 16/12, 17/ 12, 18/12, 19/12, 20/12
 
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων και για τις 6 ενότητες πληροφορικής.
Το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται ανανέωση, ισχύει δια βίου.
Πιστοποιητικό κατάλληλο για όλες τις προκηρύξεις εργασίας & ΑΣΕΠ
Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας
Για τους φοιτητές δικαίωμα παγώματος του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής
Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν το ωράριο και τις ημέρες παρακολούθησης των μαθημάτων.
 
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
Δικαιούχοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής είναι οι κάτοχοι κάρτας Ανεργίας (σε ισχύ) και οι Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας / πάσο).
 
ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ο φορέας που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των μαθημάτων είναι το ΚΔΒΜ Υδρόγειος(Παπαναστασίου 150, γήπεδο Άρη). Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές. 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τις εξετάσεις για την πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας GlobalCert εγκεκριμένος από ΕΟΠΠΕΠ (με εξεταστικό σύστημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πειραιώς). Τα παράβολα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες του προγράμματος και είναι 30 ευρώ/ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού, 70 ευρώ κάρτα δεξιοτήτων. 
Το πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ