{ Τελευταία νέα }

Eπιβάτης κάπνιζε στην τουαλέτα αεροσκάφους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη & συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Eπιβάτης κάπνιζε στην τουαλέτα αεροσκάφους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη & συνελήφθη στο αεροδρόμιο ΜακεδονίαΚάπνιζε στην τουαλέτα του αεροσκάφους λόγω άγχους...

Επιβάτης πτήσης της Ryanair,  κάπνιζε στην τουαλέτα αεροσκάφους, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.
Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους,  ο τριανταδυάχρονος επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αεροπορικού κώδικα.
 
Το τσιγαράκι του το κάπνιζε,  την ώρα που το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν- Μπάντεν της Καρλσρούης, νοτιοδυτικά της Γερμανίας, προς τη Θεσσαλονίκη, όπου προσγειώθηκε λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα. Μια αεροσυνοδός το αντιλήφθηκε, ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη, ενώ για το συμβάν έλαβε γνώση και ο Πύργος Ελέγχου του αερολιμένα «Μακεδονία» μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 
Ο τριανταδυάχρονος ομολόγησε την ενέργειά του και την απέδωσε στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ