{ Τελευταία νέα }

Επανομή Θεσσαλονίκης: Χτύπησαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Επανομή Θεσσαλονίκης: Χτύπησαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένωνΑδίστακτοι ληστές χτύπησαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην Επανομή

Tέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν το σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού το βράδυ της Τρίτης.
Η διάρρηξη σημειώθηκε  στον οικισμό «Μετόχι» που βρίσκεται ανάμεσα στην Επανομή και τη Νέα Ηράκλεια. Οι δράστες, κρατώντας φτυάρια και ρόπαλα, χτύπησαν άσχημα τον 83χρονο στο κεφάλι και αφαίρεσαν 400 ευρώ και κοσμήματα, ακόμα και τις βέρες του ζευγαριού.
O γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού συγκεκριμένα αναφέρει. ''Μόλις είχαν ξαπλώσει οι άνθρωποι όταν έσπασαν την πόρτα και χωρίς καν να προηγηθεί η κουβέντα χτύπησαν σοβαρά τον πατέρα τραυμάτισαν στο κεφάλι... Στα επόμενα πέντε λεπτά ακολουθεί η φρίκη, σπάζοντας όλα τα φώτα ξηλώνοντας τα καλώδια τα τηλέφωνα και κάνοντας το σπίτι άνω-κάτω... Στις εκκλήσεις της μητέρας μου να μην τους σκοτώσουν οι μόνες απαντήσεις που έπαιρνες ήταν "σκάστε μη μιλάς εσύ ,τα λεφτά σας"αφού τους τραυμάτισαν σωματικα και ψυχικά τους αφαίρεσαν ότι χρήματα είχανε, κινητά, τις βέρες από τα δάχτυλα καί αλυσίδες.. Αιμόφυρτος ο πατέρας μου στο πάτωμα αφού πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους παρακάλεσε να του τα δώσουν πίσω για να πάει στο νοσοκομείο κάτι που έγινε ευτυχώς... Γιατί τους χτυπάτε τους ανθρώπους αφού πήρατε αυτά που θέλατε''.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ