{ Μουσική }

Εορταστικό πρόγραμμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Αριστοτέλους

Νεανικός αέρας και ξεσηκωτικά Vibes θα δημιουργήσουν το απόλυτο Party Time της φετινής Πρωτοχρονιάς!

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Εορταστικό πρόγραμμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Αριστοτέλους
Δωρεάν

Χώρος: Πλατεία Αριστοτέλους
Διεύθυνση: Πλ. Αριστοτέλους 2, 54623
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πλατεία Αριστοτέλους
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Σταύρος Μπαϊράμης, Μύρωνας Στρατής, Ελισάβετ Σπανού, ΜΠΛΕ, Georges Perin
Πότε: 31/12/2018
Ώρα έναρξης: 20.00

Εορταστικό πρόγραμμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Νεανικός αέρας και ξεσηκωτικά Vibes θα δημιουργήσουν το απόλυτο Party Time της φετινής Πρωτοχρονιάς!

Νεανικός αέρας και ξεσηκωτικά Vibes θα δημιουργήσουν το απόλυτο Party Time της φετινής Πρωτοχρονιάς!

Το πάρτι στην πλατεία Αριστοτέλους θα ξεκινήσει στις 20.00 με τον Σταύρο Μπαϊράμη και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό πρόγραμμα. Αμέσως μετά, στις 21.30 έρχεται ο Μύρωνας Στρατής,  με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα, για να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τελικής πτώσης. Μαζί του θα βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού για να μοιραστούν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια των ίδιων αλλά και αναπάντεχες διασκευές, που  θα απογειώσουν το κέφι με τo εκρηκτικό τους live performance.

Τη βραδιά  θα συνεχίσουν στις 23.00 οι Θεσσαλονικείς ΜΠΛΕ, το πρωτότυπο μουσικό συγκρότημα που με τον ιδιαίτερο ήχο και τη μοναδική σκηνική παρουσία, στήνει εκρηκτικές συναυλίες. Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί με τους ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί, ως special guest, ο Ελληνο-Γάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει ¨ανοίξει¨ συναυλίες ξένων καλλιτεχνών όπως  James Brown, Nina Simone, Mick Taylor κ.α.

Όλα είναι έτοιμα για μία αξέχαστη τετράωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ξέφρενους ρυθμούς στην πλατεία Αριστοτέλους τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 20:00.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ