{ Τελευταία νέα }

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στα Ν. Μουδανιά

 

Κατηγορίες: Χαλκιδική

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στα Ν. ΜουδανιάΜε περιορισμούς τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Μέσα σε διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας και με περιορισμούς τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Νέας Προποντίδας, χωρίς ωστόσο να μειωθούν οι αποδιδόμενες τιμές τους ήρωες του '40.

Το πρωί στην έδρα του Δήμου στα Ν. Μουδανιά στη δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρέστησαν ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Εμ. Καρράς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς και εκπαιδευτικοί μαζί με τους σημαιοφόρους και παραστάτες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στο μνημείο των Ηρώων με την οποία και ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις, καθώς λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες παρελάσεις.

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Τιμήσαμε και φέτος τους ήρωες του 1940. Μπορεί οι συνθήκες να είναι δύσκολες και διαφορετικές, το ίδιο και ο εορτασμός, ωστόσο δε μειώνεται στο ελάχιστο η αποδιδόμενη τιμή στους ήρωες μας. Εύχομαι γρήγορη έξοδο από την κατάσταση που βιώνουμε. Οι προγονοί μας μάς έδειξαν τον δρόμο. Ακόμη κι όταν ο αγώνας είναι άνισος, δεν πρέπει ποτέ να σταματά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ