{ Εκδηλώσεις }

Ενημέρωση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ενημέρωση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος
Δωρεάν

Χώρος: Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Τιμή: 0.00

Πότε: 20/09/2019
Ώρα έναρξης: 9:00

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ενημερώνει το κοινό για τον Καρκίνο του Προστάτη, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε) διοργανώνει πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1). Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα υπάρχει stand της ΟΥ.Ε.Β.Ε. στην είσοδο του δημαρχείου, με ενημερωτικό υλικό για τον Καρκίνο του Προστάτη. Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα από ειδικό γιατρό που θα παρίσταται εκεί.
 
Η πρωτοβουλία γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαικής Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη  και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να αντιληφθούν άμεσα και έγκαιρα τα πρώιμα συμπτώματα της νόσου και να ζητήσουν τη βοήθεια του Ουρολόγου .
 
Η ενημέρωση θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα διαρκέσει έως τις 13.30.
 
Στις 12.00 η ώρα, το σημείο ενημέρωσης θα επισκεφτούν ο πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. καθηγητής κύριος Βακαλόπουλος Ιωάννης και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. κύριος Αηδονόπουλος Χάρης.
 
Η ΟΥ.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί θερμά το δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου και υπόσχεται ότι η Εταιρεία θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες δράσεις.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ