{ Τελευταία νέα }

Ελάχιστος κόσμος το πρωί στη Νέα Παραλία - Για κίνημα ''δεν κολλάω'' κάνει λόγο ο Ζέρβας


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ελάχιστος κόσμος το πρωί στη Νέα Παραλία - Για κίνημα ''δεν κολλάω'' κάνει λόγο ο ΖέρβαςΕχουμε ένα κίνημα, αυτό του «δεν κολλάω» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της πόλης κ.Ζέρβας.

Λίγος κόσμος βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αθληθεί τις ώρες κατά τις οποίες παραμένει ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο, μετά την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Σημειώνεται ότι, από τις 2 το μεσημέρι και μετά, που θα μπει και πάλι «λουκέτο», θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον επιχειρήσει να βρεθεί στη Νέα Παραλία, ακόμη κι αν έχει τα παραπάνω δικαιολογητικά. Η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο της πόλης θα απαγορεύεται καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης, ενώ θα παραμένει κλειστή καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
 Το μέτρο ισχύει για 14 μέρες.
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στην εκπομπή 10 της ΕΡΤ, αναφορικά με την απόφαση να «κλείνει» η Νέα Παραλία είπε χαρακτηριστικά ότι έχουμε ένα κίνημα του «δεν κολλάω». Ερωτηθείς γιατί φτάσαμε στο σημείο να κλείσει η παραλία και γιατί δεν πείθονται οι πολίτες για τον κίνδυνο που όλοι διατρέχουμε, ο δήμαρχος τόνισε ότι κάποιοι εφησυχάζουν και θεωρούν ότι μπορούν να πάνε στην παραλία με την παρέα ή το σκύλο τους ότι ταλαιπωρήθηκαν, κουράστηκαν κλπ Δεν είναι έτσι τα πράγματα, είπε ο δήμαρχος.
Στη συνέχεια σημείωσε ότι αν και είχε τον φόβο ότι μετά την εφαρμογή του μέτρου του κλεισίματος της παραλίας όλος αυτός ο κόσμος θα γέμιζε άλλα σημεία της πόλης, αυτό δεν συνέβη. «Αυτός ο κόσμος πήγαινε συγκεκριμένα στην νέα παραλία προφανώς γιατί είναι ένα ωραίο μέρος», είπε χαρακτηριστικά.
 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ