{ }

Έκτακτη είδηση: Βρέθηκε σορός στα Χανιά - Ανήκει στην αγνοουμένη Αμερικανίδα βιολόγο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Έκτακτη είδηση: Βρέθηκε σορός στα Χανιά - Ανήκει στην αγνοουμένη Αμερικανίδα βιολόγοΓυναικεία σορός βρέθηκε πριν από λίγο σε περιοχή των Χανίων από ιδιώτη.. Ενδεχομένως να ανήκει στην 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο

Γυναικεία σορός βρέθηκε πριν από λίγο σε περιοχή των Χανίων από ιδιώτη.. Ενδεχομένως να ανήκει στην 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο 
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πτώμα βρέθηκε στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά σε σχετικά μακρινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, η 60χρονη γυναίκα, τον χώρο δηλαδή της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης όπου και διεξαγόταν διεθνές επιστημονικό συνέδριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το πτώμα της Αμερικανίδας φέρεται να έχει βρεθεί μέσα σε σπηλιά, στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.
 
Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αστυνομικές αρχές και ειδικά κλιμάκια ερευνών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να ερευνήσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.
Στο σημείο έχουν σπεύσει όλες οι αρμόδιες αρχές.

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ