{ Τελευταία νέα }

''Εξαφάνιση'' Τσιόδρα. Η αποκάλυψη για τις διαφωνίες με την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση

 

Κατηγορίες: Κοινωνία

''Εξαφάνιση'' Τσιόδρα. Η αποκάλυψη για τις διαφωνίες με την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνησηΣτο παράδοξο της «εξαφάνισης» του επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έγινε η τελευταία εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε». 
Η επίσημη εξήγηση από την κυβέρνηση είναι ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι ήταν στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικίλια και μετά πήγε στο Άγιο Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.  
«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια.
Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του.  Η πρώτη ήταν  για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών,  για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο.  Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα  στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%» αποκάλυψε η Κ. Μακρή, η οποία τέλος σχολίασε:  
 
«Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης.   
Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο,  που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».  

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ