{ Εκπαίδευση }

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη: Δεκτή στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Université Paris 1 Panthéon Sorbonne η μαθήτρια Ζωή - Μαρία Καμοπούλου

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη: Δεκτή στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Université Paris 1 Panthéon Sorbonne η μαθήτρια Ζωή - Μαρία ΚαμοπούλουH Ζωή – Μαρία Καμοπούλου φοιτά από την Α Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, με υποτροφία.

Η μαθήτρια της Γ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, Ζωή - Μαρία Καμοπούλου, έγινε δεκτή στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Université Paris 1 Panthéon Sorbonne της Γαλλίας για Νομικές Σπουδές.
Η μαθήτριά έχει γίνει, μέχρι τώρα, δεκτή και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, αφού παρακολούθησε τα Τμήματα Προετοιμασίας και Συμβουλευτικής του προγράμματος Studies Abroad των Εκπαιδευτηρίων για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού:
UCL (University College London), Μ. Βρετανία
King's College London, Μ. Βρετανία
Queen Mary University of London, Μ. Βρετανία
Université Paris Nanterre, Γαλλία 
 
Εκτός από τις άριστες επιδόσεις της, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με ποικίλες δράσεις και πολυάριθμες διακρίσεις. Συμμετείχε με επιτυχία σε μαθητικούς διαγωνισμούς και αγώνες ρητορικού λόγου, ελληνικού και αγγλικού. Επιπλέον εκπροσώπησε τα Εκπαιδευτήρια σε διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια μοντέλων Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης. Παράλληλα υπήρξε ενεργό μέλος της ομάδας εθελοντισμού, της θεατρικής ομάδας και του κινηματογραφικού ομίλου των Εκπαιδευτηρίων.
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ