{ Μουσική }

Εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή για τους ΜΠΛΕ (Μύλος Open Air)


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live | Προσφορές Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή για τους ΜΠΛΕ (Μύλος Open Air)Απόκτησε τώρα αποκλειστικά το εισιτήριό σου για τους ΜΠΛΕ στο Μύλος Open Air με 8 ευρώ, τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

Για πρώτη φορά ΜΠΛΕ σε ζωντανή εκτέλεση full band, με το νέο τους single «Σ' αγάπησα κρυφά». Οι ΜΠΛΕ στο Μύλος Open Air ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ. Το ραντεβού ορίστηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου. 
Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων και η προκράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

 
Μύλος Open Air 
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30
Εισιτήριο στην είσοδο 12 ευρώ
Απόκτησε τώρα αποκλειστικά το εισιτήριό σου με μόνο 8 ευρώ, τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού (διαβάστε περισσότερες πληροφορίες πώς θα αποκτήσετε την προσφορά) 
 
Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.
Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.
Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ