{ Τελευταία νέα }

ΕΕΘ: Ικανοποίηση για την απόφαση για το take away - Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου στις 5/11


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

ΕΕΘ: Ικανοποίηση για την απόφαση για το take away - Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου στις 5/11Συνέντευξη για την παρουσίαση της εκδήλωσης του ΕΕΘ με θέμα «Οι επαγγελματίες και η κοινωνία στην Covid εποχή. Τα κυβερνητικά μέτρα Στήριξης και τα αποτελέσματα τους»

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) Μιχάλη Ζορπίδη, αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.
Στη συνέντευξη θα γίνει η παρουσίαση της εκδήλωσης του ΕΕΘ με θέμα «Οι επαγγελματίες και η κοινωνία στην Covid εποχή. Τα κυβερνητικά μέτρα Στήριξης και τα αποτελέσματα τους»  που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. και θα μεταδοθεί διαδικτυακά

Ικανοποιημένα δηλώνουν τα στελέχη του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης μετά την άρση της απαγόρευσης του take away σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.
Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγοράς Λευτέρης Γεωργιάδης άσκησαν χτες πιέσεις μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης του take away  σε κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση.
Υπενθυμίζεται ότι το ΕΕΘ έστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι αποτελεί  «Ταφόπλακα για χιλιάδες επιχειρήσεις το δεύτερο lockdown»
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ