{ Εκπαίδευση }

Δωρεάν μαθήματα Θεσσαλονίκη, η ιστορία της πόλης

Από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Δωρεάν μαθήματα Θεσσαλονίκη, η ιστορία της πόλης
Δωρεάν«Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας». Δωρεάν πρόγραμμα 12 εβδομάδες από το Δήμο Θεσσαλονίκης, πληροφορίες

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης  διοργανώνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας».
Τα μαθήματα του προγράμματος διάρκειας 12 εβδομάδες θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, τις ώρες 17.30 έως 19.30 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, στην οδό Εγνατία 132.
Διδάσκει εθελοντικά ο σύμβουλος φιλολόγων – ιστορικός κ. Λάμπρος Τσακτσίρας.
Τα μαθήματα της νέας, 14ης σειράς, του προγράμματος θα αρχίσουν στις 16 Οκτωβρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Ιανουαρίου του 2020. Για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων (30 ενήλικα άτομα, από τα οποία 15 εκπαιδευτικοί και 15 λοιποί πολίτες). Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων πρέπει να είναι κανονική. Αυτό είναι και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης, που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.   
 
Ο τύπος της αίτησης θα αναρτηθεί εδώ από τις 09:00 π.μ. τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης  και Αθλητισμού. τηλ: 2313318665, 2313318661

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ