{ Υγεία }

Δωρεά των LIONS στο ΑΧΕΠΑ


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Δωρεά των LIONS στο ΑΧΕΠΑΑπό πλευράς του Γ.Π.Ν. ΑΧΕΠΑ παρέλαβε ο Διοικητής κος Παναγιώτης Παντελιάδης ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της προσφοράς στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του νοσοκομείου.

ΟΙ LIONS συμμετέχουν στον αγώνα κατά της πανδημίας COVID-19.
Παραδόθηκαν σήμερα 10/7 από τους LIONS και επίσημα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (κέντρο αναφοράς του COVID-19 για την Θεσσαλονίκη) τρεις φορητοί καρδιογράφοι, ένας αποστειρωτής αέρος  και δέκα θερμόμετρα ανέπαφης μέτρησης.

Την παράδοση έκαναν ο αμέσως προηγούμενος κυβερνήτης Νίκος Παπαχρήστου, η αμέσως προηγούμενη πρόεδρος του συμβουλίου κυβερνητών Μαρία Ζιάμπρα, ο αντικυβερνήτης Νίκος Κοτόπουλος και εκπρόσωποι των λεσχών LIONS της Θεσσαλονίκης.

Από πλευράς του Γ.Π.Ν. ΑΧΕΠΑ παρέλαβε ο Διοικητής κος Παναγιώτης Παντελιάδης ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της προσφοράς στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του νοσοκομείου.

Ο ιατρικός εξοπλισμός  ουσιαστικά είχε  δοθεί για χρήση τις δύσκολες ώρες της πανδημίας και συνέβαλε  στην άμεση αντιμετώπισή της. Η αγορά του ιατρικού εξοπλισμού έγινε με χορηγία του Παγκόσμιου Ιδρύματος των Lions LCIF και συνεισφορές των λεσχών Λευκός Πύργος, Μετροπόλιταν, Άγιος Δημήτριος, Φίλιππος, Ολυμπιάς, Εγνατία, Αριστοτέλης, Ηράκλεια, και Host της Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες: Πάνος Κονιός - Konios Photo Agency


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ