{ Τελευταία νέα }

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό ΘεσσαλονίκηςΔιανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη διανομή τροφίμων, βρεφικών τροφών, βρεφικών ειδών, ειδών ατομικής υγιεινής, καινούριου ρουχισμού, σχολικών ειδών και φρέσκων λαχανικών, σε 220 ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας. 
Η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος σε συνεργασία με την Αποθήκη Υλικού και 17 Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας οργάνωσαν τη διανομή που ολοκληρώθηκε χωρίς δυσκολίες. 
Η μεγάλη σε ποσότητα και ποιότητα δωρεά της αλυσίδας S/M «ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» σε φρουτόκρεμες, μπισκοτόκρεμες και ριζάλευρα, συνδυάστηκε με την οικονομική δωρεά του S/M «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και την δωρεά της Κεντρικής Λαχαναγοράς, που σταθερά και με συνέπεια στηρίζει το έργο μας, προσφέροντας νωπά προϊόντα. 
Συνολικά διανεμήθηκαν στις οικογένειες 3 τόνοι τρόφιμα, 2.000 τεμάχια ειδών ένδυσης, 300 τεμάχια ειδών ατομικής υγιεινής και 250 τεμάχια σχολικών ειδών. 
Οι διανομές υλικής βοήθειας στην συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα θα συνεχιστούν. 
Ευχαριστούμε τις αλυσίδες S/M «ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», «THE MARKT» και των πελατών τους, την Κεντρική Λαχαναγορά και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για την στήριξη που παρέχουν στο έργο μας και τη έμπρακτη βοήθειά τους, στη συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και οικονομικών δωρεών. 
Ο Ε.Ε.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους δωρητές και χορηγούς, που διαχρονικά στηρίζουν τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του, καθώς και τους εθελοντές του και τους απλούς πολίτες, που όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγοί στο ανθρωπιστικό του έργο και πλαισιώνουν με τόσο ένθερμο ενδιαφέρον τις δράσεις του. 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ