{ Διακοπές Ρεύμα / Νερό }

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 σε πολλές περιοχές της ΘεσσαλονίκηςΔιακοπές ρεύματος την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πολύωρες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή, 17 Μαΐου, σε περιοχές στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνουν περιοχές που ανήκουν στους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Θέρμης, Δέλτα και Χαλκηδόνος.
Ειδικότερα.
Από τις 08.00 έως στις 10.30 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Η διακοπή αφορά το κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα την περιοχή των οδών Φιλίππου, Αχειροποιήτου, Κοζάνης, Συντ. Αβδελλά, Ιασωνίδου και Χριστοπούλου.
 
Από τις 08.00 έως στις 13.30 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Η διακοπή αφορά την περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας και της αγοράς Βαρδαρίου και πιο συγκεκριμένα τις οδούς Λαγκαδά, Τερτσέτη, Πολυζωίδη, Ειρήνης, Παπαρρηγοπούλου, Μαβίλη και Πηνειού.
 
Από τις 10.30 έως τις 12.30 στον Δήμο Καλαμαριάς
Οι καταναλωτές που βρίσκονται  στην περιοχή μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως, Τραπεζούντος, Βαζέλωνος, Αργυρουπόλεως κλπ 
 
Από τις 08.00 μέχρι 14.30 στον Δήμο Θέρμης
Οι καταναλωτές στις Δημοτικές κοινότητες Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου και Μονοπήγαδου συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών  στο εργοστάσιο Σουρωτής, Ι.Μ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, όλων των Φ/Β Σταθμών και Αρδευτικών που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.
 
Από τις 08.00 μέχρι 14.30 στον Δήμο Δέλτα
ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, GILDA, ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΜΕΓΚΛΑΣ, ΚΡΑΛΛΗΣ, PEPSI CO, HELLENIC CATERING & ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ.
 
Από τις 08.00 μέχρι 13.00 στον Δήμο Χαλκηδόνος
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ Ν.ΖΩΗ ΟΙ ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ, ΠΑΤΑΚΑΣ, ΑΦΟΙ ΜΗΤΑΚΟΥ, ΙΤΣΟΥ, ΕΥΡΟΦΟΥΝΤ ΑΕ, ΜΙΣΚΑΚΗ, ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΕΛΛΗΝ.ΕΤ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΙΜΑΤΗΡΗ, VODAFONE, ΝΑΣΙΟΥΛΑ, ΟΥΘ Φ - 58Α ΤΑ Φ/Β ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΚ.Α.Ε, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ