{ Εκδηλώσεις }

Διαδικτυακά το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού «Griechenland Alternativ Forum»


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

Διαδικτυακά το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού «Griechenland Alternativ Forum»
Δωρεάν

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 10/10/2020
Ώρα έναρξης: 17:00

Η συμμετοχή στο «Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας» είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε κρατικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού «Griechenland Alternativ Forum» είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία.

Με τα μηνύματα «Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα» και «Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό» η επιτροπή του φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας που αποσκοπούν στην ενίσχυση συνεργασιών και στην δικτύωση ελληνικών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικούς παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

– Η συμμετοχή στο «Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας» είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε κρατικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων που διατίθενται να συμβάλουν στην συλλογική προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας.

– Σύλλογοι, επαγγελματίες και στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες για την ανάδειξη τουριστικών προορισμών παρακαλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω email: [email protected]

– Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση συμμετοχής ως ομιλητές παρακαλούνται να στείλουν την πρότασή τους στο [email protected] μέχρι στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις 5 μ.μ. – 8 μ.μ.
Θέματα / Πρόγραμμα:

5:00 μ.μ. – 5:15 μ.μ.  Καλωσόρισμα της διοργανώτριας εταιρείας Weproductions
5:15 μ.μ. – 5:45 μ.μ.  Οι μετέχοντες παρουσιάζονται
5:45 μ.μ. – 6:15 μ.μ.  Καλές πρακτικές και σωστή προσέγγιση της γερμανόφωνης αγοράς (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) Weproductions
6:15 μ.μ. – 6:30 μ.μ.  Τα οφέλη συμμετοχής στο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού για ελληνικές επιχειρήσεις Weproductions
6:30 μ.μ. – 7:00 μ.μ.  Θέμα «Ενέργειες marketing για την ανάδειξη ενός τόπου ως τουριστικό προορισμό» Τάσος Γούσιος Alpha Marketing
7:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. Συμπόσιο, Networking: Ανοιχτή συζήτηση. Ιδέες και προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες με σχέδιο δράσης και καταγραφή περαιτέρω κινήσεων.

Κύριος Εισηγητής: Ηρακλής Καλαμένιος από την εταιρία Weproductions.

Η εταιρία Weproductions είναι εταιρία παραγωγής θεματικών εκδηλώσεων και παρέχει υπηρεσίες Συμβούλου Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού και διοργανώνει πολυάριθμα φεστιβάλ, συνέδρια και εκθέσεις στην Ελλάδα, την Γερμανία και στις Η.Π.Α.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ