{ Τελευταία νέα }

Δήμος Θεσσαλονίκης: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος στο τμήμα καυσίμων


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος στο τμήμα καυσίμωνΔήμος Θεσσαλονίκης: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος στο τμήμα καυσίμων

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος στο τμήμα καυσίμων του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
(στεγάζεται στον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σε απομακρυσμένη περιοχή από τις υπόλοιπες λειτουργίες του ΣΜΑ για λόγους ασφαλείας).
Όπως έγινε γνωστό, ο εργαζόμενος επικοινώνησε περί τις 8.00 εχτες το βράδυ με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας του, αναφέροντάς του πως παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα.
Πρόκειται για το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα που σημειώνεται στον Δήμο μέσα σε λίγες μέρες.
Αμέσως έγινε συνεννόηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με το νοσοκομείο αναφοράς «ΑΧΕΠΑ», ώστε ο δημοτικός υπάλληλος να υποβληθεί εκτάκτως σε τεστ, από το οποίο και προέκυψε ότι ήταν θετικός.
Στη συνέχεια δόθηκε εντολή από τη Δημοτική Αρχή για τη διενέργεια απολύμανσης στον χώρο, η οποία και πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας επικοινώνησε χτες βράδυ με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα, ζητώντας του στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού να προγραμματιστούν νέα προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για το ίδιο θέμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για να υπάρξει συντονισμός σε από κοινού ενέργειες.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ