{ Μουσική }

Δήμος Θεσσαλονίκης: Secret concert με το Νίκο Πορτοκάλογλου να τραγουδάει εν πλω στο καράβι Κλειώ


Κατηγορίες: Μουσικά νέα | Θεσσαλονίκη νέα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Secret concert με το Νίκο Πορτοκάλογλου να τραγουδάει εν πλω στο καράβι ΚλειώSecret concert οργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης με καλεσμένο τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Secret concert διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 29ης Ιουλίου το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με καλεσμένο τον Νίκο Πορτοκάλογλου που ερμήνευε επιτυχίες του εν πλω από το κατάστρωμα του καραβιού «Κλειώ» που έπλεε παράλληλα με την παραλία της Θεσσαλονίκης και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να παρακολουθεί παρέα με τους περαστικούς την όμορφη μουσική έκπληξη.

Η εν πλω συναυλία ξεκίνησε από το λιμάνι, θα έχει διάρκεια 2 ωρών ενώ το καράβι συνέχισε να πλέει μέχρι το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η δράση που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση για να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω κορωνοϊού.

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, πρόεδρος του Κέντρου πολιτισμού Θεσσαλονίκη, αποκάλυψαν ότι αυτή η δράση είναί η πρώτη από μια σειρά εκπλήξεων που θα ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι.

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ