{ Αυτοδιοίκηση }

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Για το εαρινό εξάμηνου 2019-2020.


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν οι εγγραφές στο  Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΞεκινούν οι εγγραφές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα

Με ένα θεματικό κύκλο μαθημάτων, συνεχίζεται η λειτουργία του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά το εαρινό εξάμηνο 2019-2020.
Για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020, θα λειτουργήσει ο κύκλος  «Γεωπολιτικές εξελίξεις – πολιτισμός –  περιβάλλον στη λεκάνη της Μεσογείου».  Στην περίοδο που διανύουμε οι γεωπολιτικές εξελίξεις αναδεικνύονται μείζονες παγκοσμίως και για το χώρο της Μεσογείου. Αντίστοιχα θέματα πολιτισμού, αλλά και περιβάλλοντος, είναι επίκαιρα διαρκώς.
Έτσι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη συμμετοχή έγκριτων και διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων έρχεται να δώσει μέσα από την κατάθεση των απόψεων τους μια γενική ενημέρωση προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται εκ του σύνεγγυς, να γνωρίσουν για τα θέματα αυτά.  
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 20:00 Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πλατεία Ιπποδρομίου. Κύκλος. Γεωπολιτικές δράσεις  πολιτισμός –  περιβάλλον στη λεκάνη της Μεσογείου. Έναρξη του κύκλου είναι Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων καθώς και την αίτηση, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ