{ Εκδηλώσεις }

Δήμος Παύλου Μελά: «Παράσιτα» με ελεύθερη είσοδο στο Θερινό Σινεμά «Τζένη Καρέζη»

Οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Δήμος Παύλου Μελά: «Παράσιτα» με ελεύθερη είσοδο στο Θερινό Σινεμά «Τζένη Καρέζη»
Δωρεάν

Χώρος: Σινε Τζένη Καρέζη, θερινός κινηματογράφος
Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη - Φιλίππου 9, Πολίχνη, 56533
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Σινε Τζένη Καρέζη, θερινός κινηματογράφος
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Bong Joon-ho, Δημήτρης Δεμουρτζίδης
Πότε: 16/07/2020 - 22/07/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:15
Τρίτη: 21:15
Τετάρτη: 21:15
Πέμπτη: 21:15
Παρασκευή: 21:15
Σάββατο: 21:15
Κυριακή: 21:15

Οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης

Η βραβευμένη με 4 Oscar ταινία «Παράσιτα» του Bong Joon-ho στο Θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη από την Πέμπτη 16 Ιουλίου.

H πολυβραβευμένη νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο που τιμήθηκε με 4 Oscar στα φετινά βραβεία (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου και ξενόγλωσσης ταινίας), αλλά είχε κερδίσει και το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, θα προβάλλεται στο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά, από την Πέμπτη 16 μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ώρα 21.15 με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σας ενημερώνει ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο (προσέλευση από τις 20.30).
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Το Parasite, είναι ένα αιχμηρό κι απολαυστικό κομμάτι κοινωνικού και πολιτικού σινεμά, η ιστορία μιας άπορης τετραμελούς οικογένειας που μπαίνει με ψέματα σε ένα πλουσιόσπιτο, υπηρετώντας σε ισάριθμα οικιακά πόστα ένα ανδρόγυνο και τον ανήλικο γιο τους. Ο μπαμπάς οδηγεί, η μητέρα μαγειρεύει, ο γιος διδάσκει και η κόρη ψυχαναλύει. Κανονικές παραδουλεύτρες, που μάλιστα αναρωτιούνται αν η ευγενική συμπεριφορά των προϊσταμένων τους οφείλεται στον πλούτο που διαθέτουν ή αν τα πολλά χρήματα έρχονται σε αυτούς που φέρονται σωστά!

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα σας καλωσορίζουν στο δροσερό δημοτικό κινηματογραφικό μας κρησφύγετο «Τζένη Καρέζη», με ασφάλεια, θετική διάθεση, χαρά και αισιοδοξία, γιατί τις ταινίες είναι ωραίο να τις βλέπουμε ΜΑΖΙ!

 


 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ