{ Τελευταία νέα }

Δήμος Νέας Προποντίδας: Ολοκληρώνονται τα έργα στο παραλιακό μέτωπο των Ν. Πλαγίων


Κατηγορίες: Περιβάλλον

Δήμος Νέας Προποντίδας: Ολοκληρώνονται τα έργα στο παραλιακό μέτωπο των Ν. ΠλαγίωνΣειρά έργων προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών, τον καθαρισμό των ρεμάτων και των κοινοχρήστων χώρων

Μια σημαντική παρέμβαση ολοκληρώνεται στην παραλία Ν. Πλαγίων. Αφού προηγήθηκε η κατασκευή της αποχέτευσης ακαθάρτων λυμάτων και της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, ακολούθησαν οι αναπλάσεις οδών και κοινοχρήστων χώρων, ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα και εξωραϊσμός.

Σχεδόν ένα χρόνο, μετά τη θεομηνία που έπληξε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας μια σειρά έργων προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών, τον καθαρισμό των ρεμάτων και των κοινοχρήστων χώρων, καθώς και για την αισθητική αναβάθμιση.

Τα ολοκληρωμένα δίκτυα ακαθάρτων θα δώσουν τέλος στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής, τα ολοκληρωμένα δίκτυα ομβρίων θα αποτρέψουν μελλοντικές πλημμυρικές καταστάσεις, ενώ οι αναπλάσεις και οι ασφαλτοστρώσεις θα επιφέρουν ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση.

«Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω πανδημίας, για την χώρα μας, αλλά και για τον Δήμο μας, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα πολύ σημαντικό έργο στο παραλιακό μέτωπο των Ν. Πλαγίων, ώστε να προσδώσουμε ξανά στην περιοχή την αξία που της πρέπει, μετά την περσινή θεομηνία» ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ