{ Παιδί }

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ξεκινούν οι «Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές»


Κατηγορίες: Παιδί

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ξεκινούν οι «Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές»Το πρόγραμμα «Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές» υλοποιείται από το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού – Ευόσμου.

Ένα από τα πιο αγαπημένα αθλητικά προγράμματα των παιδιών ξεκινά τη Δευτέρα 29/6/2020. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές», το οποίο υλοποιείται από το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού – Ευόσμου.
Όπως είναι γνωστό στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση βασικών κανόνων αθλοπαιδιών, τεχνικής, βελτίωση φυσικής κατάστασης, αναβίωση παλιότερων ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

Χρονική περίοδος του προγράμματος:
Α' περίοδος: 29/6 - 10/7/2020
Β' περίοδος: 13 - 24/7/2020


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από το Νηπιαγωγείο έως και παιδιά που έχουν αποφοιτήσει την Γ' Γυμνασίου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 2 χώρους:
- ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου”, Γοργοποτάμου & Εθνικής Αντιστάσεως και
- Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου - 2ου Λυκείου Κορδελιού, 25ης Μαρτίου 2

Οι αθλούμενοι που είναι σε ισχύ η ιατρική τους βεβαίωση συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στο δελτίο καταγραφής αθλουμένων. Για τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης.
Η διεξαγωγή του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που αφορούν στην ασφαλή άσκηση, προς αποτροπή και περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Πληροφορίες - Εγγραφές
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00'
Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή γωνία, Εύοσμος
Τηλ.: 2310705442, 2310700082, 2310574155


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ