{ Τελευταία νέα }

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Συμφωνήθηκε η αντικατάσταση της παλαιάς επικίνδυνης πεζογέφυρας


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Συμφωνήθηκε η αντικατάσταση της παλαιάς επικίνδυνης πεζογέφυραςΘα αντικατασταθεί με νέα μεταλλική πεζογέφυρα η οποία θα διαθέτει ασανσέρ και πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ.

Πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 20/2/20 συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης - Α Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και του Προέδρου της ΟΣΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνου Σπηλιόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κυρίζογλου έθεσε το θέμα της αντικατάστασης της παλαιάς (άνω των 70 ετών) μεταλλικής πεζογέφυρας που βρίσκεται πάνω από τις γραμμές του ΟΣΕ στο ύψος της οδού Καλλιθέας και συνδέει τους Αμπελόκηπους με την οδό Μοναστηρίου και αντιστρόφως.
Ο Πρόεδρος της ΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε στο Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης τη βούληση και την απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή αλλά και της ΟΣΕ Α.Ε. για την αντικατάσταση της παλαιάς μεταλλικής πεζογέφυρας με νέα σύγχρονη μεταλλική πεζογέφυρα η οποία θα διαθέτει ασανσέρ και πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατανόηση και την αποδοχή αυτού του χρόνιου αιτήματος τόσο από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και από την διοίκηση της ΟΣΕ Α.Ε.    
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ