{ Τελευταία νέα }

Brad Pitt: Με μάσκα στο πρόσωπο μοίρασε τρόφιμα σε άπορους ανθρώπους (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Brad Pitt: Με μάσκα στο πρόσωπο μοίρασε τρόφιμα σε άπορους ανθρώπους (βίντεο)

Ποιοι: Μπραντ Πιτ

Ο διάσημος ηθοποιός Brad Pitt μετέφερε και μοίρασε τρόφιμα, εν όψει της Ημέρας των Ευχαριστιών, σε άτομα που είχαν ανάγκη, στο νότιο κεντρικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Ο διάσημος ηθοποιός  Brad Pitt βρέθηκε στο νότιο τμήμα του Λος Αντζελες την προηγούμενη εβδομάδα για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός μετέφερε και μοίρασε τρόφιμα σε ανθρώπους και οικογένειες με μηδενικό ή πολύ χαμηλό εισόδημα, εν όψει της Ημέρας των Ευχαριστιών που γιορτάζεται τις ΗΠΑ. 
 
Με μάσκα προστασίας στο πρόσωπα και φορώντας ένα τζην κι ένα καρό πουκάμισο , ο 56χρονος Brad Pitt ξεφόρτωσε κιβώτια από τρόφιμα που βρίσκονταν μέσα σε ένα φορτηγό και στη συνέχεια τα μοίρασε ο ίδιος στην ουρά των ανθρώπων που είχε σχηματιστεί. 
 
Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο ηθοποιός έβαλε ένα ηχείο μπροστά στο φορτηγό, το οποίο σύνδεσε με το κινητό του για να παίζει μουσική στα άτομα που περίμεναν να πάρουν τα τρόφιμα. 
Πάντως κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας, η πλειοψηφία των ανθρώπων που είχαν προσέλθει στο σημείο δεν είχαν αντιληφθεί ότι πίσω από την μάσκα «κρυβόταν» ένας από τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος ηθοποιός όχι μόνο έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές δράσεις αλλά έχει αποδείξει ότι είναι φιλικός και ακομπλεξάριστος.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ