{ Τελευταία νέα }

Προσφορά γεύμα ή δείπνο με θέα τον Θερμαϊκό στο Ουζερί Αγιολί (-50%)

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Προσφορά γεύμα ή δείπνο με θέα τον Θερμαϊκό στο Ουζερί Αγιολί  (-50%)

Χώρος: Αγιολί
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 15, 54623
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αγιολί


Γεύμα 2 Ατόμων, μόλις με 19,90 ευρώ προσφορά, στο «Ουζερί του Αγιολί» ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, που βρίσκεται στην Λ. Νίκης

To cityportal και η goldmall σας εξασφάλισαν μια μεγάλη προσφορά για την επόμενη έξοδο σας στη Θεσσαλονίκη. Γεύμα ή δείπνο 2 Ατόμων, μόλις με 19,90 ευρώ προσφορά, στο «Ουζερί του Αγιολί» ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, που βρίσκεται στην Παραλιακή  με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο.

Αποκτήστε το κουπόνι της προσφορά μας 
 
Το κουπόνι της Προσφοράς – αξίας 19,90 ευρω – αφορά κατανάλωση για Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο Φαγητού και Ποτού!, για συνολική αξία έως 40 ευρω ανά 2 άτομα. Σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού των 40 ευρω, το τυχόν επιπλέον ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στην επιχείρηση.

 Αποκτήστε εδώ το κουπόνι προσφοράς που σας επιτρέπει να κερδίσετε ένα γεύμα αξίας 40 ευρώ με έκπτωση 50% (μπορείτε να πάτε όποια μέρα θέλετε - διαβάστε παρακάτω τις  ώρες που ισχύει)
 
- Ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 00:00 & Σάββατο-Κυριακή 18:00 έως 00:00
- Εξυπηρέτηση χωρίς τηλεφωνική κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας κατά την επίσκεψη σας).
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού που αγοράσατε, σε κινητό ή εκτυπωμένο, πριν την παραγγελία σας, διαφορετικά δεν ισχύει.
- Ισχύει αποκλειστικά για το «Ουζερί του Αγιολί» (στο ισόγειο).
- Περιλαμβάνει όλες τις επιλογές του καταλόγου, συμπεριλαμβανομένων ποτών και αναψυκτικών.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ