{ Αυτοδιοίκηση }

Δαγκλής: Αν χρειαστεί θα κλείσει και η παλιά παραλία στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δαγκλής: Αν χρειαστεί θα κλείσει και η παλιά παραλία στη ΘεσσαλονίκηΑν χρειαστεί θα κλείσει και η παλιά παραλία στη Θεσσαλονίκη

«Εάν ο κόσμος αρχίσει να πηγαίνει στην Παλιά Παραλία θα ζητήσουμε να κλείσει», είπε στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» ο κ. Δαγκλής.
Όσον αφορά το «λουκέτο» στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης,   ο κ. Δαγκλής έκανε λόγο για  απόφαση οδυνηρή«που έπρεπε όμως να γίνει».  Τόνισε δε, ότι τόσο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και ο κ. Τζιτζικώστας,  έκαναν πολλές εκκλήσεις τους πολίτεςνα μην συνωστίζονται. Οπως είπε,  η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες 14 μέρες.
«Οι Θεσσαλονικείς πειθάρχησαν με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά χάσαμε το πνεύμα. Εντοπίζαμε ότι υπήρχε πειθαρχία ως προς την νομιμότητα όχι όμως ως προς το πνεύμα του νόμου. Εννέα στους δέκα έβγαιναν να αθληθούν» σημείωσε. «Μας προβλημάτισε ότι όλοι πήγαιναν να αθληθούν. Είχαν βέβαια όλοι την βεβαίωση ή το απαραίτητο sms. Με πέντε χαρτιά ή εφτά μηνύματα κάποιος μπορούσε να είναι όλη μέρα έξω», πρόσθεσε και κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει κατάχρηση των διευκολύνσεων που παρέχει ο νόμος. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ