{ Τελευταία νέα }

Colors Urban Hotel & ΟΠΑΠ forward


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Colors Urban Hotel & ΟΠΑΠ forwardΣτα πλαίσια επίσης της κοινωνικής υπευθυνότητας ο ξενοδοχειακός όμιλος προάγει το κεντρικό μήνυμα STAY YOURSELF, μήνυμα που καλωσορίσει όλα τα κοινά χωρίς να αποκλείσει κανέναν που μένει πιστός στις αρχές του και είναι ο εαυτός του.

Mε γνώμονα πάντα την καινοτομία και την άριστη παροχή υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα ο όμιλος των COLORS HOTELS ξεχώρισε και επιλέχθηκε από τον ΟΠΑΠ στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ FORWARD». 
 
21 υποσχόμενες και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος υποστήριξης του ΟΠΑΠ.
 
Οι  νέες εταιρείες θα ενταχθούν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του προγράμματος, που έχει ως στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της  απασχόλησης.
 
Ο όμιλος των COLORS HOTELS αποτελεί παράδειγμα ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα στο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης, αφού ο σταθερά συνεχόμενος ρυθμός ανάπτυξης του τα τελευταία χρόνια συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και προάγει τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα 
 
Στα COLORS HOTELS ο σύγχρονος ταξιδιώτης ζει όλη τη φιλοσοφία και την καινοτομία της σύγχρονης αστικής φιλοξενίας ,  διαμονή σε θεματοποιημένα, τεράστια, πανέμορφα δωμάτια, σε εξαιρετικά κτίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με παροχές 4-αστέρων και την αίσθηση της budget πολυτέλειας.
 
Στα πλαίσια επίσης της κοινωνικής υπευθυνότητας ο ξενοδοχειακός όμιλος προάγει το κεντρικό μήνυμα STAY YOURSELF, μήνυμα που καλωσορίσει όλα τα κοινά χωρίς να αποκλείσει κανέναν που μένει πιστός στις αρχές του και είναι ο εαυτός του.
 
Κάθε ταξίδι είναι δύναμη, εμπειρίες, στιγμές και αγκαλιάζει έναν τρόπο ζωής ελεύθερο και απελευθερωμένο από κάθε έγνοια της καθημερινότητας.
 
Colors Urban Hotel // Τσιμισκή 13, Θεσσαλονίκη

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ