{ Τελευταία νέα }

Βουλή: Ειδική προβολή στην πρόσοψη του κτιρίου για την διπλή εορτή της 21ης Νοεμβρίου (βίντεο)

Δείτε ολόκληρη την ψηφιακή προβολή στο κτίριο της Βουλής


Κατηγορίες: Αθήνα

Βουλή: Ειδική προβολή στην πρόσοψη του κτιρίου για την διπλή εορτή της 21ης Νοεμβρίου (βίντεο)Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Εισόδια της Θεοτόκου "ντύνοντας" στην πρόσοψη του κτιρίου με μία ειδική ψηφιακή προβολή.

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετείχε στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και τον εορτασμο των Εισοδίων της Θεοτόκου, με ειδική προβολή στην πρόσοψη του κτηρίου της.
Στις 21/11 το βράδυ, στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής «ζωντάνεψαν»-μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση στιγμές και γεγονότα της ελληνικής ιστορίας για τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στη χώρα. 

«Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα μάς υπενθυμίζει ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας« αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Βουλής.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ