{ Απόψεις }

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας για την επιβολή του νόμου


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας για την επιβολή του νόμουΤο ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η αστυνομία προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  ανέφερε, μεταξύ άλλων τα εξής: «…η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν παντού στον κόσμο, αν είναι δυνατό να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά».
Ερωτηθείς αν το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας,  ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Ναι, είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας – ελπίζω ότι δεν σας σοκάρω με αυτό που σας λέω αλλά είναι αυτό που κάνει η αστυνομία προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο».
Ο Μάκης Βορίδης ανέφερε ακόμα ότι, εάν χρειαστεί, η αστυνομία θα μπει και στο Πολυτεχνείο ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία καθώς, ενώ καταδικάζει την «ανομία» στα πανεπιστήμια, καταδικάζει τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ