{ Τελευταία νέα }

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας για την επιβολή του νόμου


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας για την επιβολή του νόμουΤο ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η αστυνομία προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  ανέφερε, μεταξύ άλλων τα εξής: «…η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν παντού στον κόσμο, αν είναι δυνατό να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά».
Ερωτηθείς αν το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας,  ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Ναι, είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας – ελπίζω ότι δεν σας σοκάρω με αυτό που σας λέω αλλά είναι αυτό που κάνει η αστυνομία προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο».
Ο Μάκης Βορίδης ανέφερε ακόμα ότι, εάν χρειαστεί, η αστυνομία θα μπει και στο Πολυτεχνείο ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία καθώς, ενώ καταδικάζει την «ανομία» στα πανεπιστήμια, καταδικάζει τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ