{ Τελευταία νέα }

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύουΑρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της.

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι της 30χρονης εγκύου από το Βόλο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με κορωνοϊό, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή, ενώ θετικός ήταν και ο σύζυγός της.

Θετικό φιλικό ζευγάρι, που γύρισε από Γερμανία, της 30χρονης εγκύου με κορωνοϊό

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της. Να σημειωθεί ότι είχε προκληθεί αναστάτωση από το γεγονός ότι οι δύο γονείς του Βολιώτη είναι εκπαιδευτικοί σε δημόσια σχολεία και γι? αυτό το Δήμος Βόλου είχε τα κλείσει για απολύμανση.

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς. Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ; οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Πηγή: magnesia news

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ