{ Τελευταία νέα }

Bild: Ο Ερντογάν πίεσε τη Μέρκελ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Σύνοδο στο Βερολίνο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Bild: Ο Ερντογάν πίεσε τη Μέρκελ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Σύνοδο στο ΒερολίνοΟ Ερντογάν πίεσε τη Μέρκελ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Σύνοδο στο Βερολίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο Ερντογάν φέρεται να επέμεινε για τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στις συνομιλίες στο Βερολίνο με κύριο θέμα την ένταση στη Λιβύη.
«Ο Τούρκος πρόεδρος άσκησε πιέσεις στη Γερμανίδα Καγκελάριο;», είναι ο τίτλος του επίμαχου άρθρου της Βild.
«Η σύνοδος που ξεκινάει την Κυριακή στο Βερολίνο έχει στόχο την ειρήνευση στη χώρα που σπαράσσεται από τον εμφύλιο», αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει. «Το ερώτημα είναι: Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπαγόρευσε στην οικοδέσποινα της συνόδου Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ τον κατάλογο των προσκεκλημένων;».
Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, ο Ερντογάν φέρεται να επέμεινε για τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στις συνομιλίες. Ωστόσο, οι Έλληνες είναι ο πλησιέστερος γείτονας της Λιβύης, επισημαίνει η εφημερίδα Bild.
«Οι διαφορές μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας είναι το ζητούμενο. Η τουρκική πλευρά έχει επισημάνει ότι τηρεί τη συμφωνία των προσφύγων με την ΕΕ φιλοξενώντας εκατομμύρια Σύριους. Σε αντίθεση με την Ελλάδα...», αναφέρει η εφημερίδα. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ