{ Τελευταία νέα }

Βικτόρια Χίσλοπ: Ο πρωθυπουργός με πήρε τηλέφωνο για την τιμής ένεκεν- πολιτογράφησή μου

Τι είπε για το νέο «Νησί»

 

Κατηγορίες: Επώνυμοι

Βικτόρια Χίσλοπ: Ο πρωθυπουργός με πήρε τηλέφωνο για την τιμής ένεκεν- πολιτογράφησή μουΒικτόρια Χίσλοπ: Ο πρωθυπουργός με πήρε τηλέφωνο για την τιμής ένεκεν- πολιτογράφησή μου

H διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, μίλησε στην ΕΡΤ και στις δημοσιογράφους Αρετή Μπίτα και Έλενα Καραγιάννη , για την- τιμής ένεκεν- πολιτογράφησή της ως Ελληνίδας πολίτη .
Η γνωστή συγγραφέας δήλωσε περήφανη και συγκινημένη που το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και μάλιστα περιγράφει με χιούμορ την έκπληξή της όταν η είδηση για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, της γνωστοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Ήταν μια κανονική μέρα και χτύπησε το κινητό μου, το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ στην Αγγλία, συνήθως είναι στην κουζίνα. Άκουσα μια φωνή και μου είπε ότι έχει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας! Περίμενα ένα λεπτό, δεν ήμουν αγχωμένη, απλά δεν πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Και ξαφνικά άκουσα τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη!», εξηγεί η συγγραφέας.
 
Η Βικτώρια Χίσλοπ μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και αποκάλυψε στοιχεία από τη συνέχεια της ιστορίας από «Το Νησί» , που συνέγραψε κατά τη διάρκεια του lock down στη Μεγ.Βρετανία και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στα βιβλιοπωλεία.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ