{ Τελευταία νέα }

Βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες στην Εύβοια - δύο νεκροί

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Βιβλική καταστροφή  από τις πλημμύρες στην Εύβοια - δύο νεκροίΣοβαρά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στην κεντρική Εύβοια, και συγκεκριμένα στις περιοχές Ψαχνά, Πολιτικά, Σταυρός, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και των καταιγίδων

Δύο 85χρονοι έχασαν από πνιγμό τη ζωή τους στα Πολιτικά Ευβοίας, στο σπίτι τους, όπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1 ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στην κεντρική Εύβοια, και συγκεκριμένα στις περιοχές Ψαχνά, Πολιτικά, Σταυρός, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και των καταιγίδων που σημειώνονται από το βράδυ του Σαββάτου.Στον Δήμο διρφύων Μεσσαπίων, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει. Όλοι οι δρόμοι της περιοχής έχουν αποκλειστεί, κάτι που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών και αστυνομίας.
 
Από την κακοκαιρία φούσκωσαν τα ποτάμια της περιοχής, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και δρόμοι, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, περισσότεροι από 25 άνθρωποι από τα Ψαχνά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
 
Για βιβλική καταστροφή μίλησε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, τονίζοντας ότι τα προβλήματα είναι τεράστια και απεύθυνε έκκληση στους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους.
Πηγή: ΕΡΤ
Φωτο Hermann Traub Pixabay

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ