{ Εκδηλώσεις }

Bazaar της Πηγή Ζωής στη ΧΑΝΘ - Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2019


Κατηγορίες: Μπαζάρ - Bazaar

Bazaar της Πηγή Ζωής στη ΧΑΝΘ - Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2019

Χώρος: ΧΑΝΘ
Διεύθυνση: Νικολάου Γερμανού 1, Πλατεία ΧΑΝΘ, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω ΧΑΝΘ

Ώρα έναρξης: 10:00

Σκοπός του είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ώστε να συνεχίσει το έργο προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας και την κάλυψη των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία με τις απαραίτητες μονάδες αίματος.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και φίλων των Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία (Θαλασσαιμία) «Πηγή Ζωής» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazzar, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στην αίθουσα δράσεων της ΧΑΝΘ, από τις 10.00 έως τις 20.00.
 
Στο bazzar ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει και να αγοράσει χειροποίητα έργα, αξεσουάρ και μπιζού, χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα είδη όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές της «Πηγής Ζωής».
 
Σκοπός του χριστουγεννιάτικου παζαριού είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ώστε να συνεχίσει το έργο προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας και την κάλυψη των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία με τις απαραίτητες μονάδες αίματος.
 
Όλοι μαζί για την Πηγή - Χριστουγεννιάτικο Bazzar Ζωής
 
Οι  κύριες δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι:
1. Η ενημέρωση του κοινού, η ευαισθητοποίηση και η εγγραφή νέων αιμοδοτών.
 
2. Οι ήδη  εγγεγραμμένοι εθελοντές  αιμοδότες συντονίζονται και καλούνται να αιμοδοτούν  για τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία 2-3 φορές το χρόνο με βάση την ομάδα αίματός τους και το φαινότυπό τους, μέσω ενός υπερσύγχρονου  πρωτοποριακού και μοναδικού στα Ελληνικά δεδομένα ηλεκτρονικού προγράμματος που οργάνωσε η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ . Με αυτή τη δραστηριότητα κάθε χρόνο προσφέρονται στα τρία νοσοκομεία της πόλης μας  3500 έως 4000 μονάδες αίματος.
 
3. Η προώθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος πανελλαδικά «ΤΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ Ταξίδι στην Πηγή της Ζωής» μέσω του προγράμματος Αγωγής Υγείας στα δημοτικά σχολεία και πρώτες τάξης του Γυμνασίου. Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται  στα σχολεία δωρεάν από την ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ