{ Θέατρo }

«Backstage Season Finale» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στο Θέατρο Γης

Μαζί του ο Θανάσης Παπαγεωργίου.


Κατηγορίες: Θέατρο

«Backstage Season Finale» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στο Θέατρο Γης

Χώρος: Θέατρο Γης
Διεύθυνση: Νταμάρι Τριανδρίας, 55337
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Γης
Τιμή: από 12.00
Ποιοι: Αλέξανδρος Τσουβέλας, Θανάσης Παπαγεωργίου
Πότε: 26/09/2020
Ώρα έναρξης: 21:00

Η stand up comedy παράσταση «Backstage Season Finale» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον Θανάση Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο κωμικός φαινόμενο, στο μεγαλύτερο και ασφαλέστερο event του 2020, ζωντανά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου!

Mετά από 40 πόλεις και 76 παραστάσεις, θα παίξει για τελευταία φορά τα αγαπημένα του κείμενα της σόλο παράστασής του “Backstage”.
Μαζί του ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
Μια μοναδική stand-up comedy βραδιά που δεν πρέπει να χάσεις

Η stand up comedy παράσταση «Backstage Season Finale» με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον Θανάση Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης!
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 - ώρα 21:00 - οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Εισιτήριο εισόδου -προπώληση 12 ευρώ

Η παραγωγή της παράστασης διαβεβαιώνει οτι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του COVID 19, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού, για την ασφάλεια της υγείας των θεατών. Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το θέατρο, καθώς και καθ? όλη τη διάρκεια της παράστασης.

- Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο θέατρο γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις στους κοινόχρηστους χώρους.

- Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

- Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

- Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ