{ Μουσική }

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες του 2oυ Music Showcase of Greece


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες του 2oυ Music Showcase of GreeceΑυτοί είναι οι καλλιτέχνες του 2oυ Music Showcase of Greece.

Τον δικό τους ήχο μπροστά σε καλεσμένους από τη διεθνή μουσική βιομηχανία θα παρουσιάσουν οι 20 μπάντες / καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσω του open call για το 2ο Music Showcase of Greece!

Οι δημιουργικοί Έλληνες μουσικοί της pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής θα ανέβουν στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019, για να συστήσουν το έργο τους στο διεθνές ακροατήριο.

Η διαδικασία επιλογής ήταν δύσκολη και απαιτητική, με τον αριθμό των αιτήσεων να ξεπερνά τις προσδοκίες και με το καλλιτεχνικό επίπεδο των συμμετεχόντων να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Επιλέχθηκαν είκοσι (20) μουσικές μπάντες/καλλιτέχνες οι οποίες παρουσιάζονται στην παρακάτω λίστα αλφαβητικά, καθώς και πέντε (5) αναπληρωματικές, που παρατίθενται με σειρά προτεραιότητας.

Την επιλογή των συγκροτημάτων έκαναν οι: Ανδρέας Δημητριάδης (μουσικός παραγωγός), Γιώργος Μουχταρίδης (δημοσιογράφος / ραδιοφωνικός παραγωγός), Bruno Rose (ιδρυτής & καλλ. διευθυντής “I Love You Records”).

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες του 2oυ Music Showcase of Greece.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ    
Anthie Kirkou    
Autom    
Babo Koro    
Calmdown    
George Avramidis    
Harris Lambrakis Quartet    
Idra Kayne    
Least Concern    
LOU    
Mihalis Kalkanis Group    
Melina Paxinos Quartet    
Project Uncut    
Sakis Abatzidis    
Sleepin Pillow    
Sonny Touch    
Tareq    
Tendts    
Thanos + the Qualia    
XOAN    
Παιδί Τραύμα    
    
ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ  
 
James Wylie    
Gangsters of Love    
Desert Monks    
Marva Von theo    
Chrysoula K. & Púrpura    

Ευχαριστούμε όλα τα συγκροτήματα και τους μεμονωμένους καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Το Music Showcase of Greece, με τη δεύτερη χρονιά του, καθιερώνεται ως ένα μουσικό marketplace που δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες μουσικούς και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώπιον σημαντικών καλεσμένων, εκπροσώπων της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.
Η φετινή διοργάνωση, όμως, προχωράει ένα βήμα μπροστά εισάγοντας μία καινοτομία: για πρώτη φορά «ανοίγει» το open call και για ανερχόμενους καλλιτέχνες από ολόκληρη την Ευρώπη, σε συνεργασία με το Gigmit και τον INES! Από τις 25 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου 2019, μπάντες και μουσικοί από το εξωτερικό θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο #MSG2 και να παίξουν για το κοινό στις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ