{ }

Αυτή είναι η ''τοπ'' μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια!


Κατηγορίες: Γεύσεις

Αυτή είναι η ''τοπ'' μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια!



Η καλύτερη μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια!

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 4 ώρες
Για 1 κιλό κρέας
 
Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι
2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη
5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.
Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες
 
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.





 



TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ