{ }

Αυξημένη Επισκεψιμότητα στην 33η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «KOSMIMA» 2018


Κατηγορίες: Arts & culture

Αυξημένη Επισκεψιμότητα στην 33η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «KOSMIMA» 2018Ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), κ. Πέτρος Καλπακίδης, επεσήμανε μεταξύ των άλλων, την αυξημένη επισκεψιμότητα της έκθεσης, σε σχέση με τα περυσινά δεδομένα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 33η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος και Ωρολογίου «KOSMIMA» 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 20 έως22 Οκτωβρίου 2018, που αποτέλεσε κόμβο συνάντησης των επιχειρηματιών του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας.
 
Ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), κ. Πέτρος Καλπακίδης, επεσήμανε μεταξύ των άλλων, την αυξημένη επισκεψιμότητα της έκθεσης.
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού  Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος.
 
Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ κ. Πέτρος Καλπακίδης, απευθυνόμενος στους σπουδαστές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τόνισε ότι «στον διαγωνισμό σήμερα, μέσα από την  καλλιτεχνική έμπνευση, και τη δημιουργική επιδεξιότητα, κατατέθηκε η υπόσχεση των νέων σπουδαστών, η οποία  δικαιώνει τις ελπίδες που τρέφουμε οι παλαιότεροι για τους αυριανούς συναδέλφους μας».
 
Την έκθεση επισκέφθηκαν οι μαθητές της σχολής αργυροχρυσοχοΐας ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου Θεσ/κης, τους οποίους μετά την ξενάγησή τους, υποδέχθηκε  στο σταντ της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ κ. Π Καλπακίδης,  ο οποίος τους ενημέρωσε για τις προοπτικές του χώρου του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ