{ Τελευταία νέα }

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Τουρκία

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην ΤουρκίαΠολλές και σοβαρές ζημιές, έχει προκαλέσει ο ισχυρός σεισμός στην Τουρκία. Κτίρια που βρίσκονταν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού έχουν καταρρεύσει. Εκφράζονται φόβοι πως θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών ενώ εκατοντάδες φέρεται να είναι οι τραυματίες.
 
Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 15, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 55. Πάντως, ο κυβερνήτης της Ελαζίγ, Τσετίν Οκτάι Καλντιρίμ, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι NTV ότι τουλάχιστον 225 τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό.Αμέσως μετά το σεισμό εκτυλίχτηκαν σκηνές πανικού με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν βγει στους δρόμους. Την ίδια ώρα, στις πρώτες εικόνες που μεταδίδονται από τουρκικά ΜΜΕ φάνηκε να υπάρχον πολλές ζημιές.
 
Ομάδες έρευνας και διάσωσης που έχουν σπεύσει στην περιοχή, προσπαθουν να απεγκλωβίσουν ανθρπωπους που βρίσκονται θαμένοι κάτω από τα ερείπια. Παράλληλα στους κατοίκους που είναι υποχρεωμένοι να διανυκτερεύσουν στην ύπαιθρο έχουν σταλεί σκηνές και ζεστές κουβέρτες.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ