{ Τελευταία νέα }

Αττική: Άγνωστος ή άγνωστοι βασανίζουν και σκοτώνουν αδέσποτα στην μέση του δρόμου

Οι εθελοντές-φιλόζωοι κάτοικοι της Ψάθας κάνουν έκκληση για παρέμβαση του Εισαγγελέα


Κατηγορίες: Ελλάδα

Αττική: Άγνωστος ή άγνωστοι  βασανίζουν και σκοτώνουν αδέσποτα στην μέση του δρόμουΕθελοντές φιλόζωοι κάτοικοι της Ψάθας Βιλίων κάνουν έκκληση στις εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν, καθώς άγνωστος ή άγνωστοι βασανίζουν και σκοτώνουν τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Κάτοικοι της περιοχής Ψάθα στα Βίλια, έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό μάρτυρες σκληρών εικόνων που θίγουν κάθε έννοια ανθρωπιάς και πολιτισμού. Συγκεκριμένα άγνωστος ή άγνωστοι  έχουν σκοτώνουν με μαρτυρικό τρόπο αδέσποτα σκυλιά.
 
Εθελοντές από την περιοχή, που φροντίζουν σε καθημερινή βάση τα αδέσποτα ζωάκια  καταγγέλλουν φαινόμενα αδιανόητης βίας κατά των σκυλιών, τα οποία βρίσκουν βασανισμένα, πολλές φορές μέχρι θανάτου, στη μέση του δρόμου.
Η κατάσταση μάλιστα έχει εκτραχυνθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κτηνωδία έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
 
Μόλις προχθές, ενημερώθηκαν για τον βασανισμό τριών κουταβιών στη μέση του δρόμου. Η αρχική καταγγελία αφορούσε τη διασπορά φόλας στα αδέσποτα ζώα. Όταν όμως οι εθελοντές έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τα ζώα είχαν κτυπηθεί βάναυσα, ενώ αιμορραγούσαν στη μέση της ασφάλτου, διατηρώντας μετά βίας τις αισθήσεις τους. Δυστυχώς τα δύο κουταβάκια πέθαναν ενώ το τρίτο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
 Οι εθελοντές-κάτοικοι της περιοχής Ψάθα στα Βίλια, και η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων, δηλώνουν απεγνωσμένοι και απευθύνουν αγωνιώδη έκκληση στους αρμοδίους και στην εισαγγελία, προκειμένου να παρέμβει και να σταματήσει η κτηνωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ