{ Τελευταία νέα }

Αποσύρονται οι ταμειακές μηχανές που δεν συνδέονται online με την ΑΑΔΕ.

Οι επαγγελματίες υποχρεούνται να δηλώσουν έως τις 31 Μαΐου την παύση τους


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Αποσύρονται οι ταμειακές μηχανές που δεν συνδέονται online με την ΑΑΔΕ.Αποσύρονται οι ταμειακές μηχανές που δεν συνδέονται online με την ΑΑΔΕ.

Αποσύρονται έως την 31η Μαΐου οι ταμειακές μηχανές που δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης on line με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την απευθείας αποστολή των δεδομένων συναλλαγών.
 
Η απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, για την απόσυρση αυτών των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ), που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις  ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005, αναμένεται να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Οι κάτοχοι των ΦΗΜ που εμπίπτουν στην απόφαση, υποχρεούνται να δηλώσουν έως τις 31 Μαΐου την παύση τους στο TaxisNet ή στην αρμόδια εφορία.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγή των δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών.
Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) υπάρχει αναλυτικός κατάλογος με τις 179 μάρκες των αποσυρόμενων ταμειακών μηχανών

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ