{ Εκδηλώσεις }

Ανώνυμοι Υπερφάγοι: Εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου παγκοσμίως στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ανώνυμοι Υπερφάγοι: Εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου παγκοσμίως στη ΘεσσαλονίκηΤα μέλη της Διαομάδας Α.Υ Θεσ/νίκης γιορτάζουν τα 60 χρόνια από την ίδρυση της παγκόσμιας αδελφότητας.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε μια επετειακή-αναρρωτική συνάντηση στην αίθουσα που διαθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην οδό Παπαρρηγοπούλου 7, περιοχή Βαρδάρη Θεσ/κης (5ος όροφος) Α.Υ 
Στους ΑΥ θα βρείτε μέλη που είναι νοσηρά παχύσαρκα, υπερβολικά ή μέτρια υπέρβαρα, μετρίου βάρους, βουλιμικά ή λιποβαρή άτομα που είναι εντελώς ανίκανα να διαχειριστούν το ψυχαναγκαστικό τους φαγητό. Η μόνη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος στους ΑΥ είναι η επιθυμία να σταματήσει να τρώει ψυχαναγκαστικά
 
Λίγα λόγια για το σωματείο των Α.Υ
Η πρώτη συνάντηση των Ανωνύμων Υπερφάγων πραγματοποιήθηκε το 1960 στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια. Από τότε, έχουν δημιουργηθεί περίπου 7000 συναντήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες με, περίπου, 54000 μέλη.
Στην Ελλάδα, οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι υπάρχουν από το 1983 με πρώτη συνάντηση στην Αθήνα ενώ σήμερα λειτουργούν φυσικές ομάδες σε 9 πόλεις καθώς και διαδικτυακές συναντήσεις.
Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι δεν ασχολούνται απλά με την απώλεια ή την διατήρηση του βάρους, την παχυσαρκία ή τις δίαιτες. Το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων προσφέρει σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάρρωση σε όσους υποφέρουν από το ψυχαναγκαστικό φαγητό.
 

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ