{ Εκπαίδευση }

Ανοιχτές οι Αιτήσεις για τα πιο Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Ανοιχτές οι Αιτήσεις για τα πιο Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα.

Ανοιχτές είναι οι αιτήσεις για τα πιο κορυφαία αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δικαίως έχει λάβει τον Τίτλο του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου στην Κύπρο καθώς είναι ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο με περισσότερους από 12.000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης το οποίο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσετε το μέλλον σας.
Στην Ελλάδα, προσφέρονται πολλά κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, όπως για παράδειγμα το Κοινό Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών και για το Πρόγραμμα της Διδασκαλίας της Ελληνικής ως Δεύτερης/ Ξένης Γλώσσας που προσφέρεται σε
συνεργασία με το «Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας» (ΚΕΓ).
Όλα τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα.

Πρόλαβε μία θέση σε ένα από τα Κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Δείτε Αναλυτικά:
 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ