{ Τελευταία νέα }

Αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού για νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Στις 22/10 το διάγγελμα του πρωθυπουργού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού για νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊούΟ πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται την Πέμπτη 22/10 να ανακοινώσει μέσω διαγγέλματος, τα νέα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται την Πέμπτη 22/10 να ανακοινώσει μέσω διαγγέλματος, τα νέα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, μετά την πρωινή διάσκεψη που θα έχει με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Υγείας και την επιτροπή των λοιμοξιολόγων. Η επίσπευση της ανακοίνωσης γίνεται μετά την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο εικοσιτετράωρο που έφθασαν τα 865, όπως ανακοινώθηκε στην  τελευταία συνέντευξη τύπου της Γενικής Πολιτικής Προστασίας (21/10).
 
Εικάζεται  πως είναι πολύ πιθανόν να προταθεί  η καθολική χρήση μάσκας  τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, ενώ δεν έχει γίνει κάποιος λόγος ακόμη για την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν φθάσει σε σημείο που να επιβάλλουν αυτό το περιοριστικό μέτρο.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ